Meny

Menyen gjelder fra 18. november og fram til jul

 

JULEMENY 2017

 
 

RETTER SOM METTER

(fra 11.00 til 19.30)
 
 

Dagens suppe


med bacon. Serveres med brød og smør
150
 

Falaffelsalat


Vegetaraner/veganer
150
 

Kalkunbryst


servert med waldorfsalat og pastinakkchips
160
 

Gravlaks


med sennepsaus, rugbrød og salat
160
 

Skagensalat


servert med salat, brød og smør
160
 

Veganburger


(Falaffel) salat, friterte søtpoteter/
pommes frites og briochebrød
160
 

Pingleburger


(Kylling 150 g) med chorizo og mozarella ,
salat, chipotlemajones , friterte søtpoteter
eller pommes frites og briochebrød
160
 

Burgerbeist


(Storfe 200 g) med cheddarost,
chipotlemajones , salat, friterte søtpoteter
eller pommes frites og briochebrød
170
 

FORRETTER

120
 

Gravlaks


servert med rugbrød og sennepsaus
 
 

Røkt hjort


servert med tyttebærkrem
 
 

Rakfisk


servert med rødbeter, rødløk og rømme
 
 

HOVEDRETTER

(fra 16.00)
290
 

Ovnsbakt torsk


servert med sauterte aspargesbønner,
sukkererter og gulrotpuré sammen med
hvitvinssaus , bacon og kokte poteter
 
 

Ytrefilet av storfe


servert med bakte rotgrønnsaker,
røstipoteter og rødvinsaus
 
 

Juletallerken


Ribbe, medisterkaker, medisterpølser,
rødkål, surkål, julesaus, kokte poteter,
svisker, epler og appelsin
 
 

Pinnekjøtt-tallerken


Pinnekjøtt, vossakorv, rotmos, pinnefett
og kokte poteter
 
 

DESSERT

100
  Riskrem
med bærsaus
 
  Karamellpudding
med karamellsaus og krem
 
  Ostekake med jordbærlokk  
 

JULEBUFFÉ

490
  Har du show-meny?
For kr. 100 i tillegg kan du oppgradere til buffé
 
  Pålegg
Røkelaks, gravlaks, rakfisk, spekemat,
kald laks, skagenrøre, kalkunbryst,
leverpostei m/sopp og bacon
 
  Tilbehør
Eggerøre, sylteagurk, rødbeter,
rødløk, rømme, blanda salat,
tomatsalat, potetsalat, Waldorfsalat,
bønnesalat, lefser,
sennep, rørte tyttebær
 
  Varm mat
Ribbe, pinnekjøtt, medisterpølser,
medisterkaker, kokte potete, rotmos,
rødkål, surkål, julesaus, pinnefett
 
  Dessert
Riskrem med bærsaus,
Karamellpudding med karamellsaus,
Ostekake, julekaker, sjokolade,
klementiner, dadler og oppskåret frukt
 
_
_
_