LKS-web-ill-meny.jpg

Meny

Januar - mars 2017

Lunsj-smørbrød  
(11.00 - 16.00)                               

Reker og majones 90,-
Røykelaks og eggerøre  90,-
Karbonade med løk  90,-
Karbonade med løk og speilegg 105,-
Toast med ost, skinke, tomat 60,-

Retter som metter 
(fra 11.00 til 19.30)
-------------------------------------------------

Dagens suppe
serveres med brød og smør
120,-
Cæsarsalat
med kylling, bacon, tomat, rødløk, agurk,
krutonger og parmesan. Og nydelig dressing!
150,-
Ostefylt kyllingbryst 
med pesto og grønnsaksrisotto
150,-
Lasagne al forno
servert med salat, brød og smør
150,-
Vegetar-lasagne
Serveres med salat, brød og smør
150,-
Pingleburger
(Kylling 150 g) med chorizo og mozarella,
salat, chipotle-majones, friterte søtpoteter
eller pommes frites og briochebrød
150,-
Burgerbeist 
(Storfe 200 g) med cheddarost,
chipotle-majones, salat, friterte søtpoteter
eller pommes frites og briochebrød
170,-

 --------------------------------------------------------------------

HOVEDRETTER
(fra 16.00)

Indrefilet av okse
Serveres med sesongens friske grønnsaker,
ovnsbakte potetbåter, peppersaus
280,-
Breiflabb – surra med bacon – eller ikke
Serveres med fennikelsalat, potetmos og
tomatsalsa.
280,-
Andebryst
Sprørutet med smak av chili, honning
og timian. Utvalgte grønnsaker, appelsinsaus
og Guros potetmos
280,-

 

Desserter
-------------------------------------------------

Mascarponepanacotta
med appelsincoulis
90,-
Sjokolademousse i appelsin
garnert med appelsinfileter og granateple
90,-
Snickers-kake 90,-

 

 

Publisert: 30.sep 2014
Bori
Creaturene
Romerike
Sparebanken
Lillestrombanken
Meny Lukk