Meny

April - juni 2017

Lunsj-smørbrød  
(11.00 - 16.00)                               

Reker og majones 100,-
Røykelaks og eggerøre  100,-
Karbonade med løk  100,-
Karbonade med løk og speilegg 115,-
Toast med ost, skinke, tomat 70,-

Smørbrød med laks og eggerøre

Retter som metter 
(fra 11.00 til 19.30)
-------------------------------------------------

Knallgo' fiskesuppe
med laks, reker og blåskjell.
Serveres med brød og smør
160,-
Skagentoast
Nydelig skagenrøre på brødblings
med salat, toppa med ørretrogn og sitron
160,-
Cæsarsalat 
med kylling, bacon, tomat, rødløk, agurk,
parmesan, krutonger og nydelig dressing
160,-
Speketallerken
med hjemmelaget potetsalat, løkkompott og flatbrød
160,-
Lasagne al forno/vegetar-lasagne
Serveres med salat, brød og smør
160,-
Biff-sandwich
med bacon, stekt sopp, brie , pommes frites og salat
170,-
Burgerbeist 
(Storfe 200 g) med cheddarost,
chipotle-majones, salat, friterte søtpoteter
eller pommes frites og briochebrød
170,-

 ----------------------------------------------------------

HOVEDRETTER
(fra 16.00)

To små griser 
Pulled pork og grilla svinenakke med frisk salat,
barbeque-saus og noisette-poteter
290,-
Piggvar 
med løkkompott, erter, estragonsmør og
potetmos med baconstrø
290,-
Entrecôte av storfe
med fylt paprika , sylta løk, sjampinjong,
noisette-poteter og béarnaisesaus
290,-

 

Desserter
-------------------------------------------------

Mascarponegratinerte bjørnebær  100,-
Tilslørte bondejenter 
eplekompott, brødkrum  og krem
100,-
Portvinskokte pærer
Med salt karamell, ristede pekannøtter og vaniljeis
100,-

 

_
_
_