THE PUEBLO & ALEX / THREE SOULS

The Pueblo & Alex. Denne gjengen med lidenskapelige unge musikere må nesten oppleves. Med 19 år gamle Alexander Salas Johansen i spissen tar disse talentene grep om en stor del av musikkarven de har bak seg. Gjennom en time henter de inspirasjon fra reggae, soul, blues og jazz, og sist gang de spilte på Django i Oslo, ble et fullt lokale mer stappet underveis. Mot slutten av kvelden danset det også folk i gatene. Det er ikke tilfeldig at Alexander Johansen står på en scene nå. Den første versjonen av The Pueblo & Alex spilte på gatene på Grünerløkka da han var ni år. Fra han var 12 år ble han smuglet inn på Blå på søndager for å spille sammen med legendariske Frank Znort. Det sies også at han lærte å spille trompet av Dave Guy i The Roots, som også introduserte ham for soul og funk. Senere overbeviste selveste Charles Bradley  ham om å kjøpe akkurat den mikrofonen han bruker i dag.

Bandet består av:
Alexander Salas Johansen (vokal og trombone)
Torstein Nystrøm (gitar og trompet)
Benjamin Wittemann (trommer)
Eirik Løwer (bass)
Gard Fredrik Hvammen (tangenter)
Ola Erlien (gitar)
Zakarias Meyer Øverli (saksofon)

Trio? Jazz? Soul? Rock? Spenn på dere sikkerhetsbeltene: Three Souls er en ung gruppe med funky soulrøtter suplementert med elementer fra sigøynerjazz, klassisk, 60 og 70-tallsrock og egentlig det aller meste. Ikke la navnet lure deg! Dette 8 manns groove-orkesteret med blåserrekke er et av de mest allsidige unge bandene i dag, og får opp stemninga på vis du ikke visste at gikk an.

Three Souls har tatt undergrunnsscenen i Oslo med storm det siste året, og låner frekvent ut musikere til andre artister. De har også blitt leid inn som band i private sammenhenger kontinuerlig siden de startet opp for to år siden. Bandet bygger på en tanke om at alle musikerene skal få gi sitt bidrag til sounden, noe som gjør både materialet og sounden deres helt unik. Hvis du liker band som Parliament/funkadelic, tidlig Earth, Wind & Fire, Beatles, Led Zeppelin, Snarky Puppy eller Vulfpeck, er dette noe du ikke må gå glipp av.

Vintermyggen UNG støttes av IOGT Concordia, er rettet mot ungdom og er rusfrie.

Garcòn spanderer kake!

Dørene åpner kl. 19.00

Ingen aldersgrense

Arrangør: Vintermyggen

Billetter kr 100,- / student kr 50,-

 

Billetter til VINTERMYGGEN UNG

  1. Tor 1. feb kl 19:30 100 kr   CONNECT Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_