BOLLYWOOD MUSICAL NIGHT

Hvert år har Bollywoodfestivalen en rik blanding av indiske danseprogrammer designet for å bygge og støtte den økende interessen for den indiske underholdningsindustrien, og som har potensiale til å nå et crossover publikum. BFN tilbyr Akershus / Skedsmo- samfunnet en unik mulighet til å lære om Indias mangfoldige kultur og lange historie med dans og musikk. Denne musikalaften kan nytes med mye dans, Bollywooddans- som er en egen sjangre, og Bharatnatyam- som er den klassiske varianten.

Festivalen er glad for å markere en spesiell kveld med den legendariske og fremtredende Sarod maestro Amjad Ali Khan og hans sønner Ayaan Ali og Amaan Ali.

Ustad Amjad Ali Khan er populært kjent som «Sarod Samrat». Han er sjette generasjon Sarod spiller i sin berømte familie. Kreditten om å modifisere Sarod som et klassisk instrument går til hans forfedre. I dag har Sarod blitt avledet ved å modifisere det gamle folkeinstrumentet i Iran kjent som Rabab. De har også opptrådt på den prestisjetunge Nobels fredspriskonsert.

Den talentfulle musikeren har mottatt æresborgerskap til delstaten Texas, Massachusetts, Tennessee og Atlanta. Han har også vært mottaker av mange priser som Padmashree Award, Sangeet Natak Academy Award, Tansen Award, UNESCO Award, UNICEF National Ambassadorship, Padma Bhushan, International Music Forum Award, etc.

Arrangør: Bollywood Festival Norway

Billetter kr 190,-

Billetter til BOLLYWOOD MUSICAL NIGHT

  1. Lør 9. sep kl 18:30 190 kr   TEATERSALEN Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_