DETTE MÅ VI GJØRE IGJEN!

De var usikre på hvor mange det var plass til foran scenen på Kim Larsen-konserten, men tippet på ca. 1300 mennesker. Nå vet de bedre. – Neste gang legger vi ut et par hundre billetter til. Minst! ler daglig leder ved Lillestrøm Kultursenter, Lars Otto Ullereng, fornøyd.

Selv om de er veteraner når det kommer til å arrangere store konserter, var fredagens konsert med Kim Larsen & Kjukken den første konserten med stående publikum ute -med billettsalg. På Byfesten er det nemlig gratis inngang og dermed litt uvisst hvor mange som er til stede. Derfor var spenningen ekstra stor.

– Dette ble veldig vellykket, tross litt regn. Kim Larsen leverte på alle måter. Selv om han er blitt 72 år og litt dårlig til bens, ga han alt. Han er en folkelig fyr og har god kommunikasjon med publikum, sier produsent og bookingansvarlig, Robert Skrolsvik. Han er ekstra godt fornøyd med lydkvaliteten på konserten.

– Selv om jeg ikke er så god i dansk, fikk jeg med meg alt han sa. Det var en fryd. Det virket heller ikke som om været la noen demper på konsertopplevelsen for folk. Jeg er imponert over publikummet vårt, de kommer uansett vær, sier Skrolsvik fornøyd, som får støtte av sine kollegaer Lars Otto Ullereng og Guro H. Berntsen. De lover flere utendørskonserter i Lillestrøm i årene som kommer. Og de har en gledelig nyhet til alle som elsket bymusikalen «Da verden kom på skinner», som ble spilt utenfor Lillestrøm Kultursenter i fjor.

– Til neste år er bymusikalen tilbake! Vi har naturligvis bestilt sol, men det er ikke avgjørende. For publikum i Lillestrøm kommer uansett vær.

Tekst og foto: Anne Merete Rodem

_
_
_